Portofoliul de servicii oferit se adresează oricărui tip de business:

Promovare pe ecrane LED

Panourile publicitare sunt o prezenţă relativ nouă în peisajul publicitar românesc. Companiile au aflat repede de avantajele acestor afişaje pe bază de leduri şi superioritatea lor faţă de panourile clasice, statice, pe suport print. Bisanco Media Investments vă pune la dispoziție ecrane de tip LED de ultimă generație, care sunt amplasate în zonele cheie ale municipiului Timișoara și nu numai.

Social Media Management

Bisanco media te inspiră! Oferim servicii de promovare în mediul online. Alege să-ți promovezi afacerea cu ajutorul platformelor de socializare alături de graficieni profesioniști și specialiști în comunicare, care vor monitoriza fiecare detaliu al afacerii tale și vor identifica strategii de dezvoltare. Facebook, Instagram, Twitter, site-uri Web sunt doar câteva din mediile în care îți vom propulsa afacerea.

Productie publicitară

Oferim servicii de printare pentru afacerea ta de cea mai bună calitate și prețuri avantajoase: pliante, flyere, broșuri, meniuri, cărți de vizită, tricouri și tot ce ține de print pe diverse tipuri de material. Indoor & outdoor : bannere , mash-up , print PVC.

Print outdoor & indoor